Za uporabnike, ki ne želijo plačevati mesečnih zneskov za posredovanje varnostne agencije na alarmne dogodke smo v Suprimi AZV d.o.o., pripravili nakup profesionalnega brezžičnega alarmnega sistema AJAX, ki ga lahko namestite sami v nekaj preprostih korakih(konfiguracijo sistema se izvede preko pametnega telefona v 15 minutah).
Sistem odlikuje zanesljivo delovanje (doseg na prostem do 2km, delovanje baterij do 7 let,…), preprosta namestitev ter upravljanje.

Status in javljanje alarmnega sistema se v celoti spremlja preko nameščene aplikacije vašega pametnega telefona. Dodate lahko do 50 uporabnikov(družina, prijatelji,…), ki glede na dodeljene pravice spremljajo in upravljajo s sistemom.

V primeru izpada internetne povezave ima centrala možnost javljanja preko GSM omrežja.
Opomba: sistem javlja alarmne in ostale dogodke na vaš pametni telefon ob tem pa ni vezan na varnostno agencijo.

AJAX – začetni paket vsebuje:

  • 1x centralno enoto;
  • 1x brezžični javljalnik gibanja;
  • 1x brezžični magnetni kontakt za varovanje vrat ali oken;
  • 1x brezžični daljinski upravljalnik;
  • 3x nalepka varnostnega podjetja Suprima.


AJAX aplikacija (iOs in Android) - “Ajax Security System” aplikacija je virtualni kontrolni center za končne uporabnike, dostopen 24 ur, s katerim lahko preverite status sistema varovanja, ga vključite ali izključite ter menjate njegove nastavitve.

CENA: 350€ (ddv vključen v ceno)

V ceno je vključen AJAX začetni paket ter obisk varnostnega tehnika, ki vam bo pomagal pri začetni nastavitvi sistema ter dal napotke za čimbolj učinkovito varovanje.

 

Za naročilo nam pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na tel. 07 490 80 20

 

Več si lahko ogledate na spodnji povezavi:
https://www.youtube.com/watch?v=rLNROjPKpHc

NASLOV

SUPRIMA, AZV d.o.o.

Narpel 31, 8270 Krško Slovenija

KONTAKT

 07 / 490 20 80

 info@suprima.si

SPLOŠNE INFORMACIJE

© 2022 Suprima d.o.o., Vse pravice pridržane. Agencija.5ka